The Johnsons wanted us to remove some major trees and stumps and replace their front wall, we matched the house brick and coped with Granit bullnose units.

They also wanted to extend the drive to allow for three cars. The original design was circular but at the last minute, I changed the design to angular. Worried that the design was too busy using the whole Argent and Metro ranges and colours they loved it and added as we progressed.

Testimonials

After the initial consultation with Mark at Rope Lane Nursery. Various patterns and designs were discussed, opting for the one we have now.
This has not been an easy drive to tackle as the concrete was 18 inchs thick in some places, which the men had to remove. Ideas have popped up along the way and the men have been willing and able to adapt to what we wanted. I would also like to add that the men have been very polite and hardworking. The end result is a very stylish driveway, that is just what we wanted.
Many thanks

- Mr and Mrs Johnson.